حضور دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در هفدهمین جشنواره شهید مطهری و بیست و پنجمین همایش علوم پزشکی

تاریخ انتشار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳  ساعت ۱۱:۴۵  دسته : اخبار / کمیته دانشجویی توسعه آموزش

در هفدهمین جشنواره شهید مطهری و بیست و پنجمین همایش علوم پزشکی که در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، مدیرedc خانم زیبا محمدی، آقای ستاری هیات علمی گروه پرستاری، کارشناسانedc خانم ها هانیه صفری و فائزه اسکندری و همچنین دبیر کمیته توسعه دانشجویی خانم مقدسه معصومیان حضور داشتند. در حاشیه جشنواره شهید مطهری، همکاران حاضر در غرفه حضوری دانشکده واقع در سالن همایش ها به ارائه مهمترین دستاوردهای دانشکده به بازدیدکنندگان پرداختند.
در روز دوم همایش ابتدا خانم مقدسه معصومیان در نشست کمیته مرکزی توسعه دانشجویی به ایراد سخنرانی در ارتباط با مشکلات ساختاری کمیته توسعه دانشجویی پرداختند. همچنین در سالن ارائه پوستر، آقای ستاری هیات علمی گروه پرستاری به ارائه محتوای مقاله خود در حضور داوران و شرکت کنندگان پرداختند.
نشست مدیران edcبا محوریت تنظیم سند تکنولوژی آموزشی هم در حاشیه روز دوم همایش با حضور خانم دکتر محمدی مدیر مرکز مطالعات وزارت و مدیران edcدانشگاه ها و دانشکده ها برگزار شد و خانم محمدی مدیرedcدانشکده در این نشست حضور داشتند.

این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید